De T.T.S.trading Ltd. company is een import- en exportbedrijf. Het bedrijf is gestart in Nederland begin 2002, en vanaf het begin gestaag gegroeid. Momenteel wordt er hoofdzakelijk geŽxporteerd vanuit Thailand naar Nederland, maar er zijn ook uitstekende contacten in Vietnam, IndonesiŽ en de andere omliggende landen. Inmiddels behoort ook China tot ons werkterrein.
 
Een korte toelichting op de huidige werkmethode :
Bij iedere ontvangen order bekijken we eerst wie het gevraagde product tegen de beste prijs en hoogste kwaliteit kan leveren. Waarbij eerst een monster wordt gestuurd ter beoordeling van de koper of het product aan de door hem gestelde verwachtingen voldoet. Hierdoor houden we de kwaliteit van de levering extreem hoog en kunnen we snel corrigeren indien het niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet.
 
Onze huidige klanten kopen o.a. jeans, T-shirts, zilveren sieraden, maar ook voedingsmiddelen welke op regelmatige basis worden verstuurd naar Nederland. Deze producten zijn een kleine greep uit de mogelijkheden welke wij hebben tot import en export van producten uit zuidoost AziŽ. Maar verder kunnen wij ook uw huidige zaken behartigen ter plaatse. Zodat u een gegarandeerde kwaliteit krijgt.
 
 
De directeur/eigenaar van T.T.S. trading Ltd. is de Nederlander T.M. Diependaal, die inmiddels in Thailand woont, maar echter op regelmatige basis zijn contacten in Nederland bezoekt.
Voor verdere informatie kunt u gebruik maken van ons webformulier